Warning: include_once(/customers/5/3/8/nightdelivery.be/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): Failed to open stream: No such file or directory in /customers/5/3/8/nightdelivery.be/httpd.www/wp-content/advanced-cache.php on line 21 Warning: include_once(): Failed opening '/customers/5/3/8/nightdelivery.be/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/5/3/8/nightdelivery.be/httpd.www/wp-content/advanced-cache.php on line 21 Contact | Night Delivery

NIGHT DELIVERY

03 808 707 4

Openingsuren:
20u00 – 02u00
Wekelijkse sluiting:
Maandag

 

Info@nightdelivery.be
Karel De Preterlei 26
2140 Antwerpen
BTW BE 0667 733 746
 

Volg ons op facebook!

Acties, kortingen en meer…

Contacteer ons

Vragen, opmerkingen, klachten of complimenten? Laat het ons weten, wij staan altijd klaar voor je!

FAQ

Kunnen we de producten ook afhalen?
Neen, we leveren uitsluitend op locatie.
Zijn er bezorgingskosten?

Om de leveringen aan huis mogelijk te maken in coronatijden, rekenen we tijdelijk een verhoogd supplement van €9,95 aan.

Wat is de bezorgtijd?
Wij leveren gemiddeld binnen de 30 minuten. Afwijkende bezorgtijden zijn mogelijk afhankelijk van verkeerdrukte en piekdagen. In dat geval krijg je van ons een melding met de geschatte vertraging.
Leveren jullie ook bij mij in de buurt?
Onderaan elke pagina, vindt u een postcode checker. Voer je postcode in, als het icoontje groen kleurt dan leveren we in je buurt.
Verkeerde bestelling ontvangen, wat nu?
Meld het meteen, wij kijken het voor je na en bezorgen in no-time de juiste goederen.

Tel. 03 808 707 4

Leveren jullie ook in grote hoeveelheden?
Ja, we hebben een ruime voorraad en kunnen ook in grote hoeveelheden leveren. We raden je wel aan om eerst te bellen voor een bevestiging van de voorradigheid.

Tel. 03 808 707 4